Diensten

AURUM Advies is een allround digitaal accountants- en advieskantoor. Wij bieden een zeer compleet pakket van diensten aan, van het verwerken van financiële administraties tot en met het ondersteunen bij het starten van een nieuwe onderneming, en van het opstellen van fiscale aangiften tot en met het van het automatiseren van uw onderneming. Om dit mogelijk te maken, bieden wij u persoonlijke advisering op maat. Om kosten en tijd te besparen voor beide partijen verloopt bij ons de communicatie volledig digitaal. Erg handig en helemaal van deze tijd!

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken en onze toegevoegde waarde aan te tonen.

Administratie

Het voeren van een correcte administratie is voor menig ondernemer niet zijn of haar favoriete bezigheid, maar is wel van cruciaal belang voor inzicht in de financiële situatie van de onderneming. Uiteraard kunt u dit zelf doen, waarbij wij periodiek controleren. Ook kunt u uw financiële administratie uitbesteden. Hierbij verwerken wij uw administratie bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Rapportages

Rapportages zoals de jaarrekening is nog altijd één van de belangrijkste verslagen voor ondernemingen. Het is de basis voor de fiscale aangifte, het is een verantwoording over het gevoerde beleid in het afgelopen jaar en is een belangrijk instrument voor de onderbouwing van prognoses en financieringsaanvragen.

Belastingen

Wij helpen u als ondernemer graag en voorzien u graag van belastingadvies. Het is belangrijk voor uw onderneming dat zaken zoals belastingaangiftes goed verlopen. Wetten en regels op fiscaal gebied veranderen vaak, waardoor het moeilijk is om hiervan op de hoogte te blijven. U wilt hier het liefst niet naar omkijken en u bezighouden met uw eigen klanten. Twijfelt u of u de aangiftes goed ingevuld hebt? Wij helpen u graag.

Personeel

Wanneer u uw loonadministratie aan ons uitbesteedt, verzorgen wij voor u de loonberekeningen, aangiften loonheffingen en ziekmeldingen. Al uw medewerkers krijgen per periode een gespecificeerde berekening van het netto-loon. Ook is het mogelijk door ons, aan uw situatie aangepaste, arbeidscontracten op te laten stellen.

Advies

Advisering nodig op het gebied van financiën en fiscale zaken? Als ondernemer staat u regelmatig voor vragen op het gebied van bedrijfsorganisatie, financiën en financieringen, investeringen, personeel en belastingen. Vooral bij het opzetten van een nieuwe onderneming kan het voorkomen dat er allerlei financiële en fiscale rompslomp bij komt kijken. U wilt het liefst bezig zijn met uw daadwerkelijke onderneming en niet met de financiële administratie.

Automatisering

Door middel van automatisering kan het leven van een ondernemer een stuk gemakkelijker worden gemaakt. Voor een ondernemer is een juiste informatievoorziening, die aansluit op zijn behoefte, van het grootste belang. Wij kunnen voor u, op basis van een analyse van de onderneming, een plan opstellen waarin wordt omschreven hoe deze informatievoorziening het best kan worden bereikt.

Neem direct contact op